В Україні підскочили ціни на м'ясо: як змінилася вартість яловичини, бекону та сала.


У супермаркетах України зросли ціни на яловичину, бекон і сало. Про це свідчать дані порталу Мінфін. Яловичина містить багато білків, вітамінів і жирів, що робить її важливим джерелом харчування. А сало містить омега-3 жирні кислоти та вітамін D, що особливо корисно взимку.
Середня ціна на яловичину гуляш зросла з 304,08 до 313,98 грн за кілограм, а ціна на яловичі ребра підвищилася з 172,29 до 175,45 грн за кілограм.
Ціна на бекон "Укрпромпостач" зросла з 434,67 до 459,37 грн за кілограм. Однак, ціни на бекон в різних магазинах варіюються від 445,20 до 479,00 грн за кілограм.
Ціни на сало залишилися практично стабільними. Ціна на домашнє сало зросла лише на 1 гривню, а ціна на солоне сало трохи знизилася.
Раніше ціни на фрукти в Україні зросли на 80%.
Читайте також
- Кінець "торговельного безвізу": яку альтернативу ЄС готує для українського експорту
- "50 на 50": Шмигаль розкрив ключові деталі партнерської угоди про надра з США
- "Жахливо неадекватно": У Трампа надіслали Європі сигнал щодо України
- В Україні можуть дозволити мобілізацію після 60 років: що пропонують
- Bloomberg дізналася подробиці угоди України та США щодо надр
- OpenAI додає функцію шопінгу до ChatGPT, кидаючи виклик Google